Luister, fluister wandelingen

1.

Klanken in het donker

Al stappend luisteren we naar de klanken in het donker. Het is een uitdaging , in onze beeldcultuur, om te stappen , al luisterend naar de omgevingsgeluiden en naar onszelf. We schakelen over op een ander zintuiglijk kanaal, van het zien naar het horen. De kunst van het luisteren vraagt stilte en aandacht. Ervaar de kracht van je stem, de stilte van het duister en luister naar de oceandrum en de trom.

Deze wandeling brengt stilte en rust, verbinding met jezelf en met de ander.

2.

Het leven vieren

Kijk, luister en cultiveer de verwondering in het kleine rondom jou! Door middel van creatieve opdrachten (klank en muziek) ontdek je wat er te vieren valt in je leven. Iedere deelnemer brengt een voorwerp, kledingstuk, foto, boek, tekst … mee in een gesloten rugzak. Het meegebrachte voorwerp symboliseert een bijzonder moment in het leven van de deelnemer. Er hoeft hierover niets gedeeld te worden, tijdens de wandeling gaan we dit bijzondere voorwerp eren en omarmen. Laat de vreugde toe en vier je leven!

Praktische informatie

 Je stippelt, als organisatie, een parcours uit ofwel stippel ik de wandeling uit. Voorwaarden zijn: rustig gelegen, mix van verharde met onverharde paden, in een groen brokje natuur, in de buurt van een park, bos of water. Deze wandelingen kunnen op ieder moment van de dag, ook op zaterdag en zondag. De ontvangst van de deelnemers ligt in jullie handen, ik begeleid de wandeling naargelang het gekozen thema. Als (hart) verwarmer na de wandeling kan je een borrel, soep… aanbieden aan de deelnemers.

Indien jullie het parcours uitstippelen ontvang ik graag een routebeschrijving met de afstand en aanduiding van een vijftal stopplaatsen op de route.

Prijs

€ 130
Als ik de route uitstippel
vraag ik een forfait van 50 euro.

Duur

1,5 uur

Locatie

Afhankelijk per wandeling